Relatiegeschenken

Bij Kaasboerderij Captein bent u aan het juiste adres voor (h)eerlijke relatiegeschenken. Onze prijswinnende boerenkazen zullen zeker in de smaak vallen bij de ontvangers. Wij bieden vele soorten en maten relatiegeschenken, waarbij er voor ieder budget iets lekkers te maken is. De kaas is geproduceerd op onze eigen boerderij, waar de koeien zoveel mogelijk vers gras eten. Ook maken we de kaas nog op traditionele wijze, met rauwe melk, houten vaten en linnen doeken. Hiermee geeft u een (h)eerlijk duurzaam en lokaal relatiegeschenk.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

  • Een kaasmandje, naar eigen smaak samen te stellen. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten kaas vergezeld van jam, mosterd, honing, wijn of port. Dit wordt uiteraard stijlvol verpakt en de kaas wordt geseald zodat deze lang houdbaar is.
  • Een kaasplankje, al dan niet voorzien van uw eigen logo. Op het kaasplankje kunnen 2-3 stukjes kaas en een potje jam of mosterd. Ook erg smakelijk is stuk oude kaas en een flesje port op het kaasplankje.
  • Een 2 of 3 kilo kaasje, voorzien van uw eigen logo.

Ook het bestellen van losse stukken gesealde kaas behoort tot de mogelijkheden.

Download hier ons speciale bestelformulier voor kaaspakketten, deze kunt u invullen en in de winkel bij ons inleveren.

Hier vindt u de Word versie die u digitaal kunt invullen en kunt terug mailen.

Voor grote zakelijke bestellingen of meer informatie over de mogelijkheden verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Bij voorkeur telefonisch (071-5803245) of anders per mail, femke@kaasboerderijcaptein.nl

Hieronder ziet u een paar voorbeelden. Uiteraard is alles naar wens voor uw samen te stellen:

Kaasmandje klein € 17,95

Klein kaasmandje met 500gr. extra belegen, plakje kruidenkaas en een potje jam. € 17,95

Kaasmand groot

Grote mand met jong belegen, extra belegen, oude kaas, 3 soorten kruidenkaas, rode wijn en diverse dips en jams voor € 49,95

Kaasplankje met oude kaas € 24,95

Uniek kaasplankje met 3 jaar oude kaas, port en bramendip € 24,95.