Relatiegeschenken

Bij Kaasboerderij Captein bent u aan het juiste adres voor (h)eerlijke relatiegeschenken. Onze prijswinnende boerenkazen zullen zeker in de smaak vallen bij de ontvangers. Wij bieden vele soorten en maten relatiegeschenken, waarbij er voor ieder budget iets lekkers te maken is. De kaas is geproduceerd op onze eigen boerderij, waar de koeien zoveel mogelijk vers gras eten. Ook maken we de kaas nog op traditionele wijze, met rauwe melk, houten vaten en linnen doeken. Hiermee geeft u een (h)eerlijk duurzaam en lokaal relatiegeschenk.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

  • Een kaasmandje, naar eigen smaak samen te stellen. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten kaas vergezeld van jam, mosterd, honing, kaasdip, pinda’s, sap, wijn of port. Dit wordt uiteraard stijlvol verpakt en de kaas wordt geseald zodat deze lang houdbaar is.
  • Een kaasplankje: op het kaasplankje kunnen 2-3 stukjes kaas en een potje kaasdip, jam of mosterd. Ook erg smakelijk is stuk oude kaas en een flesje port op het kaasplankje.
  • Een 2 of 3 kilo kaasje, voorzien van uw eigen logo.
  • Uiteraard is alles geheel naar eigen wens en budget samen te stellen, kom langs in de winkel of bel voor meer informatie.

Ook het bestellen van losse stukken gesealde kaas behoort tot de mogelijkheden.

Voor grote zakelijke bestellingen of meer informatie over de mogelijkheden verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Bij voorkeur telefonisch (071-5803245) of anders per mail, femke@kaasboerderijcaptein.nl

Hieronder ziet u een paar voorbeelden. Uiteraard is alles naar wens voor uw samen te stellen:

 

Mand XXL met 5 soorten kaas, wijn, sap, nootjes, dip, mosterd en jam voor € 60,-

Mand met 4 soorten kaas, wijn, dip en nootjes € 39,95

Mand met 5 soorten kaas, sap, nootjes en dip € 39,95

Uniek kaasplankje met stuk oude kaas, flesje port en dip € 25,00

Uniek kaasplankje met 2 soorten kaas en dip € 25,00

Mandje met 3 soorten kaas, dip en mosterd € 25,00