26 augustus open dag!

Zaterdag 26 augustus geven wij van 10.30 tot 15.30 een open dag.

Op deze dag zijn er diverse activiteiten en kunt u de geheel vernieuwde kaasmakerij, opslag en winkel bekijken.

Opening vernieuwde winkel 24 juni

In november 2022 zijn wij gestart met de bouw van een nieuwe kaasmakerij en sinds april 2023 maken wij weer kaas op onze eigen boerderij. Daarna hebben wij de winkel geheel vernieuwd.

Zaterdag 24 juni open wij onze geheel vernieuwde winkel. Om 10.30 wordt de winkel officieel geopend door een bekende nationale kaasliefhebber! Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn, voor iedereen staat ’s ochtends koffie met wat lekkers klaar.

Zaterdag 26 augustus hebben wij een open dag, waarbij iedereen ook een kijkje kan nemen in de nieuwe kaasmakerij. Tevens is er dan van alles te doen en te beleven op onze boerderij, noteer alvast in de agenda!

 

 

99 Punten!!!!!

Maar liefst 99 punten kregen wij voor onze belegen kaas bij de kaaskeuring in Bodegraven. Op dit resultaat zijn wij natuurlijk supertrots! Hiermee hebben we ook een mooie 1e prijs verdiend, de prijs werd gesponsord door Verburg Kaas! Kom gauw langs in onze winkel om deze heerlijke kaas te proeven en te kopen.

De belegen kaas ligt ook in onze kaasautomaat en is voor winkeliers verkrijgbaar bij Blok kaashandel in Woerden.

#30meikoeuitdewei

Vandaag houden wij uit protest de koeien binnen. Door diverse rechtszaken dreigt bemesten en beweiden vergunning plichtig te worden. Iets wat zo in onze cultuur zit, goed is voor de koe en waar tientallen organisaties zich jarenlang (met succes) voor hebben ingezet (meer koeien in de wei) moet nu vergunning plichtig worden. Dit is toch de wereld op zijn kop? Boeren, burgers, buitenlui en koeien genieten zichtbaar van het buiten zijn. Het kan toch niet zo zijn dat dit verdwijnt omdat de overheid niet uit het stikstof moeras komt?

In deze video wordt nog eens duidelijk het probleem uitgelegd.

 

GRASKAAS!

Er is weer graskaas verkrijgbaar in de winkel en kaasautomaat! Dus kom snel langs voor dat heerlijke stukje zachte, romige kaas!