✓ Ambachtlijke kwaliteit
✓ Boeren Goudse oplegkaas
✓ Melkautomaat
Home > Boeren Goudse Oplegkaas

Boeren Goudse oplegkaas

Boeren Goudse Oplegkaas staat bekend om de unieke smaak. Smeuïg en tegelijkertijd goed snijdbaar, ook als de kaas ouder wordt. Alleen kazen die op ambachtelijke wijze geproduceerd zijn, komen in aanmerking voor de titel Boeren Goudse Oplegkaas. Én die ambachtelijke wijze proeft u. Kom langs bij Kaasboerderij Captein en laat u verrassen!

 

Heeft u al trek? Neem contact met ons op ➜

Proef de unieke smaak van Boeren Goudse Oplegkaas

Vraagt u zich wat af wat deze kaas zo bijzonder maakt? Dat is de unieke smaak van dit ambachtelijk geproduceerde product. Boeren Goudse Oplegkaas is geproduceerd in de periode dat de koeien dag en nacht buiten liepen. Om u te verzekeren van de unieke volle smaak, dienen deze kazen minimaal anderhalf jaar oud te zijn voordat ze in de winkel liggen. Daarnaast bent u zeker van de volle smaak doordat de kazen tijdens het rijpingsproces gekeurd worden. Naast kaas kunt u ook melk kopen bij onze boer.

Kom langs in onze winkel

Bent u nu benieuwd naar de smaak van de Boeren Goudse oplegkaas van ons kaasboerderij? Kom dan langs in onze winkel, waar wij voornamelijk eigen kaas verkopen. Ook als u op zoek bent naar een lekker cadeau slaagt u zeker in onze winkel. Een geschenkmandje met diverse soorten kaas is altijd leuk om te geven én te krijgen. Heeft u vragen over onze producten? Bel dan gerust naar 071-580 32 45.