✓ Ambachtlijke kwaliteit
✓ Boeren Goudse oplegkaas
✓ Melkautomaat
Home > Kaasmandje

Kaasmandje

Bij Kaasboerderij Captein kunt u een leuk kaasmandje samenstellen van onze verscheidene Boerenkazen. Super leuk om te geven en heerlijk om te mogen krijgen! De meeste van onze kazen komen van onze eigen boerderij, maar daarnaast bieden we ook kazen aan van collega kaasboeren uit de buurt.

 

Heeft u al trek? Neem contact met ons op ➜

Een kaasmandje is het perfecte cadeau voor een echte kaasliefhebber

Bij Kaasboerderij Captein kunt u kiezen uit onze eigen Zoeterwoudse Boeren Goudse in de volgende smaken:

  • Jonge kaas
  • Jong belegen kaas
  • Belegen kaas
  • Extra belegen kaas
  • Overjarige kaas
  • Kaas van 2, 3, 4 en 5 jaar oud

Daarnaast hebben we ook nog een selectie van kruidenkazen zoals fenegriek, brandnetel, komijn, peper en nog veel meer. Van onze collega kaasboeren bieden we een aantal soorten magere-, geiten- en schapenkazen aan. Welke combinatie van ambachtelijke kazen wilt u maken voor uw kaasmandje? Wij laten u graag proeven in onze winkel om de keuze wat gemakkelijker te maken.

Kom gerust langs en ervaar ons ambacht

Wij helpen u graag met het samenstellen van een leuk kaasmandje om weg te geven, lekker voor uzelf of als onderdeel van een kerstpakket. Bel gerust even van tevoren, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten onze kaasboerderij. U kunt ons bereiken door te bellen naar 071-580 32 45. Kom gerust een keer langs en ervaar ambachtelijke kaas als nooit tevoren!