✓ Ambachtlijke kwaliteit
✓ Boeren Goudse oplegkaas
✓ Melkautomaat
Home > Kaas kerstpakket

Een kaas-kerstpakket aanschaffen

Wanneer u op zoek bent naar een origineel kerstcadeau voor uw personeel of relaties, is een kaas-kerstpakket een leuke en verrassende keuze. Met een paar lekkere kaassoorten die erg variëren in smaak, geeft u uw werknemers iets om heerlijk van te genieten tijdens deze mooie dagen. Bij Kaasboerderij Captein vindt u diverse unieke kazen die ongetwijfeld in de smaak vallen.

 

Heeft u al trek? Neem contact met ons op ➜

Een uniek kaas-kerstpakket

Wij stellen graag een mooi kaasmandje voor u samen met de kazen die u wenst. Weet u al welke soorten kaas u in een kaas-kerstpakket wilt stoppen? Wat dacht u van overheerlijke oude kaas in uw kaas-kerstpakket? Wij hebben het in huis! Al generaties lang maken wij de beste kazen op ambachtelijke wijze. U bent van harte welkom bij onze kaasboerderij in Zoeterwoude, nabij Leiden, om zelf enkele kazen te proeven. Zo kunt u makkelijker kiezen welke soorten kaas u het liefst in uw kerstpakket wilt hebben.

Bel ons op en kom langs

Wij zien u graag verschijnen in onze winkel voor het bestellen van kaasplankje om cadeau te doen. Als u van tevoren belt om uw wensen met betrekking tot een kaas-kerstpakket met ons te delen, scheelt u dat in wachttijd in de winkel. Neem contact met ons op via 071-580 32 45.