✓ Ambachtlijke kwaliteit
✓ Boeren Goudse oplegkaas
✓ Melkautomaat
Home > Kaaswinkel Leiden

Kaaswinkel Leiden

De lekkerste kazen koopt u in de kaaswinkel van een kaasboer in de omgeving van Leiden. In Zoeterwoude vindt u Kaasboerderij Captein, waar al generaties lang boerenkaas wordt gemaakt op ambachtelijke wijze. Vol trots presenteren wij onze kazen in de kaaswinkel niet ver van Leiden. In de winkel staan wij voor u klaar om u te adviseren we laten u graag iets proeven.

 

Heeft u al trek? Neem contact met ons op ➜

Proef de unieke smaak van de producten in onze kaaswinkel nabij Leiden

Als kaasboer in regio Leiden streven wij ernaar om u te verrassen met onze producten uit onze kaaswinkel. Door onze unieke bereiding wordt onze boerenkaas gekenmerkt door een eigen smaak. Onze echte boerenkaas wordt gemaakt van rauwe dagverse melk. Nadat de koe haar melk gegeven heeft, wordt de melk binnen 24 uur verwerkt in een mooie kaas. De melk wordt niet verder verhit dan 40°C en behoudt daardoor alle karakteristieke enzymen en bacteriën. En dit zorgt ervoor dat u geniet van een rijke smaak.

Bereid op ambachtelijke wijze

Als kaasboer werken wij grotendeels op een ambachtelijke manier op onze boerderij nabij Leiden. Wij werken met een open tobbe waarin niets wordt gestuurd door een computer, maar door menselijk handelen. Zo krijgt de echte boerenkaas zijn uiteindelijke vorm nog in houten vaten. Deze ambachtelijke wijze proeft u terug in de kaas.

Bezoek onze kaaswinkel in de buurt van Leiden

In onze kaaswinkel dicht bij Leiden verkopen wij voornamelijk onze eigen Goudse kaas, waar wij uiteraard alles over weten. Zo ontvangt u altijd deskundig advies over de smaak en de bereidingswijze. Naast overheerlijke kaas vindt u in onze winkel ook boteren, eieren, rauwmelkse kaas, verschillende soorten mosterd en honing. Heeft u nog vragen? Stel deze dan gerust door te bellen naar 071-580 32 45.