✓ Ambachtlijke kwaliteit
✓ Boeren Goudse oplegkaas
✓ Melkautomaat
Home > Kaasboerderij Gouda

Kaasboerderij Gouda

Bij Kaasboerderij Captein in Zoeterwoude, niet ver van Gouda, wordt al jaren boerenkaas op ambachtelijke wijze gemaakt. Onze boerenkaas staat door de unieke bereiding bekend om zijn eigen smaak. Een lekkere boerenkaas dient smeuïg en goed snijdbaar te zijn, ook als hij ouder wordt. Kom langs bij onze kaasboerderij nabij Gouda en kom meer te weten over onze kazen.

 

Heeft u al trek? Neem contact met ons op ➜

Kaasboerderij in de buurt van Gouda met zorg voor het product

Alles wat wij onze kaasboerderij doen, doen wij met zorg voor het eindproduct. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een unieke smaak. Dit begint met het voer voor onze koeien, wat mij met veel zorg verbouwen of winnen. Ook de melkwinning doen wij zo hygiënisch mogelijk. Alles met als reden om u te laten genieten van een lekker stuk kaas.

Vind een lekkere kaas in onze winkel

In onze winkel bij onze kaasboerderij dicht bij Gouda en niet ver van Leiden verkopen wij u voornamelijk onze eigen Zoeterwoudse Boeren Goudse oplegkaas, die verkrijgbaar is in diverse smaken: jong, jong belegen, belegen, extra belegen, overjarig, en 2, 3, 4 en 5 jaar oud. Wanneer u op zoek bent naar een lekker cadeau, vindt u die bij ons gegarandeerd. Geschenkmandjes met diverse soorten echte boerenkaas zijn een leuk cadeau om te krijgen! Als u vragen heeft, bel dan gerust naar 071-580 32 45.