✓ Ambachtlijke kwaliteit
✓ Boeren Goudse oplegkaas
✓ Melkautomaat
Home > Kaasboerderij Zuid-Holland

Kaasboerderij Zuid-Holland

De lekkerste kaas vindt u bij Kaasboerderij Captein in Zoeterwoude, Zuid-Holland. Onze boerenkaas wordt met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Vraagt u zich af wat dit voor u als kaasliefhebber betekent? Door op deze manier te werken, bent u altijd verzekerd van een eigen en rijke smaak. Kom langs bij onze kaasboerderij in Zuid-Holland en ervaar het zelf.

 

Heeft u al trek? Neem contact met ons op ➜

Proef de unieke smaak van kazen van onze kaasboerderij in Zuid-Holland

Koopt u uw kaas vrijwel altijd in de supermarkt? Maar wilt u eens een rijkere smaak proberen? Zeker weten dat u de kaas vindt die u zoekt in onze kaaswinkel niet ver van Leiden. Onze ambachtelijke boerenkaas maken wij van rauwe dagverse melk. Dit betekent dat de melk binnen 24 uur nadat de koe de melk gegeven heeft, wordt verwerkt in de kaas. De kaas behoudt al haar karakteristieke enzymen en bacteriën, wat u weer proeft in de smaak.

Wij vertellen u er alles over

De winkel naast onze kaasboerderij nabij Gouda, in Zuid-Holland, is van woensdag tot en met zaterdag geopend. Wij staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze producten. Twijfelt u nog welke echte boerenkaas u wilt kopen? Wij laten u graag iets proeven! U bent ook vrij om onze koeien in de stal te bewonderen. Als u nog vragen heeft, stel deze dan gerust en bel naar 071-580 32 45. Wij beantwoorden ze graag.